© Copyright 2020 - Universiteti Marin Barleti - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

“Profesioni i avokatisë në sistemin shqiptar të drejtësisë. Historiku, zhvillimet aktuale dhe perspektiva”
REGJISTROHU NË NEWSLETTER