© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

HAPET KURSI I PARË PËR AUDITUES ENERGJETIK TË ÇERTIFIKUAR (AEC) DHE MENAXHER ENERGJETIK TË ÇERTIFIKUAR(MEC)
REGJISTROHU NË NEWSLETTER