Foto Galeria
 

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit Marin Barleti dhe Shkollës Shqiptare të Administratës Publike

Universiteti Marin Barleti nënshkroi sot me datën 19 Mars 2014 një marrëveshje bashkëpunimi me Shkollën Shqiptare të Administratës Publike. Kjo marrëveshje i hap rrugën iniciativave të përbashkëta në fushën e trajnimit dhe të punës studimore si dhe bashkëpunimin për realizimin e projekteve të përbashkëta për rritjen e kapaciteteve të brëndshme të të dy institucioneve. Palët shprehën gatishmërinë dhe angazhimin e tyre për bashkëpunim dhe koordinim sa më të efektshëm në fusha të ndryshme aktivitetesh. Marrëveshja u nënshkrua nga krerët e të dy institucioneve, respektivisht Prof. Dr. Marenglen Spiro, Rektor i Universitetit Marin Barleti dhe z. Fatmir Demneri drejtor i Shkollës Shqiptare të Administratës Publike.