© Copyright 2021 - Universiteti Barleti - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

TRAJNIMI “ SI TË HARTOJMË NJË CV DHE LETËR MOTIVIMI”
REGJISTROHU NË NEWSLETTER