© Copyright 2021 - Universiteti Barleti - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

Krijohet Bordi i Karrirës Pranë Departamentit të Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional
REGJISTROHU NË NEWSLETTER