Arkiva për vitin akademik 2016-2017

16.09.2017
Vend vakant për Punonjës Shërbimi në SHLUJ”Universiteti Marin Barleti”
06.09.2017
Lista e aplikantëve fitues në raundin e parë në programet:
30.08.2017
Datat e provimeve të vjeshtës 2017
09.08.2017
Lista e aplikanteve konkurues per degen Arkitekture
07.08.2017
Lista me studentet aplikante per degen " Edukim Fizike dhe Sporte "
I fundit »      Para »