© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Diplomë Bachelor në Menaxhim në Turizëm, Rekreacion dhe Evente - Universiteti Marin Barleti
REGJISTROHU NË NEWSLETTER
KAMPUSI
 • Kampusi 1:
  Tiranë, Rruga e Kosovarëve, (pranë digës së Liqenit Artificial) Nd. 39, H.1, No.5, 1019
 • Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
 • Email: info@umb.edu.al
 •  
 • Kampusi 2:
  Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
STUDIME
 • Sekretaria Bachelor:
  Orari: E hënë – e Premte 08:00 – 19:00 / E shtunë 08:00 -14:00
 • Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 40 96 362
 • Email: secretary@umb.edu.al / info@umb.edu.al
 •  
 • Sekretaria Master:
  Orari: E hënë – e Premte 08:00 – 19:00 / E shtunë 08:00 -14:00
 • Cel: +355 69 20 67 247
 • Email: mastersecretary@umb.edu.al
PRANIME
 • Zyra e Pranimit:
  Orari: E hënë – e Premte 08:00 – 15:30
 • Cel: +355 69 20 41 222
 • Email: admissions@umb.edu.al
 •  
 • Zyra e Financës:
  Orari: E hënë – e Premte 08:30 – 16:30 / E shtunë 08:00 -13:00
 • Cel: -
 • Email: accounting@umb.edu.al / financa@umb.edu.al