Njoftime Me shume

Vizite Studimore ne Genova
THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR DHE KËSHILLIT TË LARTË PROKURORISË.
NJOFTIM PER KONKURSIN E PRANIMIT NE PROGRAMIN E EDUKIMTI FIZIK DHE SPORTEVE-CIKLI BACHELOR NE UMB
 

Aktivitete Kalendari

Mbremje Teatrale ne UMB organizuar nga Klubi i Debatit Yes
22 Maj 2017
FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE
20 Maj 2017
KONFERENCA: "SPORTI BALLKANIK- ZHVILLIME DHE PERSPEKTIVA"
20 Maj 2017
This will be shown to users with no Flash or Javascript.
 

Iniciativa

 
INSTITUTE   QENDRAT   PARTNERE   PROJEKTE   TESTIME